• Dutch
  • English

Over INTERNOVA Professional Lighting BV

Internova Professional Lighting BV, opgericht in 1996, is een groothandel in verlichting. Wij zijn gespecialiseerd in LED Retail verlichting.
 

De LED armaturen van Internova Professional Lighting BV, geassembleerd in Breda, voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en energiebesparing. Ons complete programma is met zorg én met oog voor design ontworpen en daardoor speciaal geschikt voor toepassing in retail, horeca, zorginstellingen en bedrijfsgebouwen. De armaturen van Internova bieden de optimale oplossing voor een efficiënte verlichting van elk interieur dat om een professionele invulling vraagt. De eigentijdse LED armaturen worden in Nederland geassembleerd en worden uitgerust met de meest recent ontwikkelde LED systemen, zoals de Philips Fortimo Spotlight Module (SLM) van de vijfde generatie en een Philips Xitanium LED driver. De garantie op dit LED systeem bedraagt 5 jaar! Internova adviseert de juiste variatie in lichtkleuren en –sterkten op klantenspecificatie. Door de samenwerking met Philips en Osram bestaat een breed pallet aan mogelijkheden; van speciaal ontworpen FOOD modules voor de beste presentatie van verse voedingswaren tot FASHION modules, zoals Premiumā€ of CrispWhite voor een intense en authentieke kleurweergave. Met de juiste keuze uit de portofolio van LED modules wordt een optimaal aantrekkelijke winkelbeleving gerealiseerd. Alle LED armaturen voldoen aan de internationaal erkende Zhaga normering.


Internova kan bogen op 20 jaar ervaring in de verlichtingsbranche en mag bekende namen in het retailsegment tot haar klantenkring rekenen. Met de komst van de new concept armaturen zet Internova een vooruitstrevende stap in het toepassingsgebied van LED winkelverlichting.


Lichtadvies van INTERNOVA
 

Wenst u uw winkelconcept te vernieuwen of richt u een nieuwe winkel in? Wilt u advies over de verlichting in en rondom uw bedrijfspand? Dan is het een goed idee om contact op te nemen met INTERNOVA voor een gratis lichtadvies. Wij staan u graag te woord en ons lichtadvies is altijd gratis!
 

Vraag vandaag nog om een vrijblijvend en kosteloos lichtadvies, klik hier !!


INTERNOVA Professional Lighting BV
Veldsteen 23
4815 PK Breda

Tel.: +31 (0)76 5205566
info@internovalighting.com