• Dutch
  • English

Info & Voorwaarden

Betalingsvoorwaarden
Bij uw bestelling kunt u zelf aangeven op welke manier u wenst te betalen.
U heeft daarbij de keuze uit de volgende opties:
       Contant
       Indien u ervoor gekozen heeft de artikelen af te halen bij onze balie in Breda, rekent u contant af aan de balie (pinnen is niet mogelijk).
       U ontvangt uw factuur bij afrekening.

       Vooraf
       U ontvangt van ons een orderbevestiging met daarop alle gegevens zoals de artikelen in bestelling, prijs, aantal, eventueel verzendkosten en BTW.
       U betaalt op basis van deze orderbevestiging waarna de artikelen aan u verzonden (of afgehaald) kunnen worden. U ontvangt uw factuur bij levering.
 
       iDEAL
       Het is mogelijk om bij ons via iDEAL te betalen.

       Op Rekening
       Deze betaalmethode is alleen mogelijk na acceptatie en geldt in principe voor vaste klanten.
       Neem voor deze mogelijkheid contact met ons op.

Verzendkosten
Verzendkosten binnen Nederland
Indien uw bestelling meer dan € 250,- (excl. BTW - excl. verwijderingsbijdrage) bedraagt, betaalt U geen verzendkosten. (Alleen voor leveringen binnen de Benelux)
Voor leveringen binnen Nederland bedragen de verzendkosten € 10,- excl. BTW.
Voor leveringen naar België en Luxemburg bedragen de verzendkosten € 12,50 excl. BTW.

Verzendkosten buiten de Benelux
Voor leveringen naar Duitsland bedragen de verzendkosten € 20,- excl. BTW, voor leveringen naar overige Europese landen bedragen de verzendkosten € 50,00 excl. BTW. (Dit tarief geldt voor iedere zending ongeacht het orderbedrag en voor paketten niet zwaarder dan 20Kg en niet langer dan 1,20M).

Levering van de goederen
Alle zendingen worden standaard verstuurd met UPS. De dag voor levering krijgt u een e-mail van UPS, met daarin een trackingnummer en een link, zodat u de zending op de dag van levering on-line kunt volgen. Belangrijk: U dient een afleveradres op te geven waar overdag altijd iemand aanwezig is. UPS biedt standaard 2x aan. Dit betekent dat als u de eerste dag niet aanwezig bent, UPS de eerst volgende dag terug komt. Mocht u wederom niet aanwezig zijn dan kunt u het pakket binnen 7 dagen op het dichtsbijzijnde UPS depot afhalen (legitimatie meenemen). Na 7 dagen wordt het pakket geretourneerd naar ons. Hiervoor worden door UPS retourkosten in rekening gebracht. Internova houdt zich het recht voor deze retourkosten aan u door te rekenen.
Facturen worden door ons per e-mail verstuurd.

Prijzen en Verwijderingsbijdrage
Alle prijzen op onze site zijn EXCLUSIEF BTW.
Bij het voltooien van uw bestelling wordt 21% BTW berekend.
Voor klanten binnen de EU wordt de BTW verlegd (0-tarief); wel dient dan een geldig BTW nummer ingevuld te worden.
Op een aantal specifieke lampen en verlichtingsarmaturen, zijn wij verplicht een verwijderingsbijdrage te heffen. Het gaat hier dan om spaarlampen, TL, gasontladingslampen, LED en aanverwante armaturen. De verwijderingsbijdrage is voor lampen € 0,14 en voor armaturen € 0,42, excl. BTW. Dit staat duidelijk vermeld bij de betreffende artikelen.