icon BEL 076 520 55 66

Actueel

Internova op de beurs

 

Graag nodigen wij u graag uit om een bezoek te brengen aan ons bedrijf op Retail Event Nederland. Dé vakbeurs voor de retailsector wordt dit jaar gehouden op 25 & 26 mei 2016 in Expo Houten. Het centrale thema dit jaar is Werken aan de Winkel; Nieuwe kansen voor Fysiek!
 

U bent van harte uitgenodigd om een bezoek te brengen aan ons bedrijf op stand 2.23.
Op dit vakevenement presenteren en demonstreren wij u graag onze nieuwste energiezuinige LED verlichtingsoplossingen voor de Retail. 

Klik hier voor gratis tickets.
 

Openingstijden:             
Woensdag 25 mei 2016:               10.00 – 18.00 uur
Donderdag 26 mei 2016:              10.00 – 17.00 uur
 

Locatie: Expo Houten
 

Voor meer informatie over dit vakevenement en onze producten kunt u uiteraard contact met ons opnemen, dit kan via info@internovalicht.nl of +31 (0)76 520 5566.
 

Wij kijken uit naar uw komst!


 Lichtadvies

 

Verlichting in de retail wordt steeds meer een onderdeel van het gehele winkelconcept. Waar voorheen de focus op het interieur lag, en de verlichting een ondergeschoven kindje was, is een verschuiving zichtbaar naar duurzame en juiste winkelverlichting. Internova denkt met u mee als het gaat om sfeer in uw winkel; Wij adviseren u omtrent winkelverlichting en ons lichtadvies is hierbij gratis. Het assortiment aan armaturen dekt uw volledige lichtbehoefte; Etalageverlichting met de juiste etalagespotsinbouwspots met de meest energiezuinige ledverlichting, railverlichting voorzien van moderne LED spots met de juiste lumen output en de juiste reflector. Uw wensen op het gebied van sfeer realiseren wij met de juiste winkelverlichting. Wij vertalen uw winkelconcept door goed naar de klant te luisteren en dit te vertalen in de juiste verlichting.
 

Bel of mail vandaag nog voor een vrijblijvend gesprek met een van onze lichtadviseurs.